Att vara unik är faktiskt standard hos oss

Fellessons Inwood

Designlösningar för offentliga & kommersiella miljöer

Vi skapar offentliga och kommersiella miljöer där inredningen är en vital del av besökarens upplevelse. Miljön ska vara funktionell samtidigt som den ska hålla över tid.

Med vår yrkesskicklighet och kreativitet skapar vi den miljö du vill ha och som din omgivning uppskattar. Ta en titt här nedan så förstår du vad vi menar.

Vårt mål är alltid att förverkliga dina idéer, oavsett vad du vill att vi ska tillverka åt dig.

Kommersiell miljö

Designkoncept ska verka varumärkesbyggande, inspirerande och säljande – det handlar om att skapa miljöer där din omgivning trivs och handlar. Det är också det vi skapar tillsammans med dig.

Vi är med dig hela vägen, från idé till färdig miljö. En miljö där din karaktär, ditt varumärke och din vision är tydlig och stark.

Offentlig miljö

Olika miljöer ställer olika krav på design, hållfasthet och funktionalitet. I nära samarbete med vår uppdragsgivare skapar vi miljöer som fyller högt ställda krav och som håller över tid.

Offentliga miljöer är för oss allt ifrån unik kontorsinredning med skräddarsydd funktionalitet till skolor och bibliotek som verkligen sätter vår kvalitetsmedvetenhet på prov.

Utvalda referenser

Granit Funktion & Förvaring

Kartbutiken

Arkitektbolaget

Pär Lagerqvist Skola