Vår personal är vår största styrka

Jobba hos oss

För oss på Fellessons är personalen vår viktigaste och största styrka. Vi arbetar ständigt med utveckling och ser till att vår personal har kunskapen som behövs för att ta hand om våra kunder på absolut bästa sätt. Även om det inte alltid finns en ledig tjänst är vi alltid intresserade av nya förmågor.

Välkommen med din intresseanmälan eller se våra lediga tjänster här nedan.

Lediga tjänster

ORDERPLANERARE TILL FELLESSONS TIMBER PRODUCTS

Till vår verksamhet Fellessons Timber Products i Växjö söker vi nu en Orderplanerare. Arbetet kräver att du arbetar med god struktur och ordning samt föredrar att jobba proaktivt och framåtriktat. I tjänsten som orderplanerare krävs även ett öppet och lösningsorienterat arbetssätt samt intresse för produktionsekonomi och produktionsteknik. Erfarenhet från träindustrin samt LEAN och 5S är meriterande. Goda svensk- och engelskakunskaper är ett krav, likaså B-körkort.

OM FELLESSONS TIMBER PRODUCTS
Fellessons Timber klyver, hyvlar, kapar och förpackar trävaror för byggvaruhus på den europeiska marknaden. Vårt produktionsteam jobbar dagtid 7–16 med varierande arbetsuppgifter.

I denna rekrytering samarbetar vid med Rebecca Moberg på Empleo, rebecca.moberg@empleo.se eller 0470-73 01 91, som gärna svarar på frågor och tar emot ansökningar.

Läs mer om tjänsten!