Världen är vår marknad

Fellessons Timber

Vi förädlar trä på våra kunders villkor

TimberProducts har mångårig erfarenhet av trävaror. Vår verksamhet hanterar allt från förädling i hyvleri till omfattande handel med trävaror.

All förädling av trävaror sker ur förstklassigt svenskt virke och på våra kunders villkor. Vår flexibilitet och vår kunskap gör det möjligt för oss att leverera helt kundunika lösningar.

All förädling av trävaror sker ur förstklassigt svenskt virke

Verksamheten

TimberProducts har mångårig erfarenhet av trävaror. Vår verksamhet hanterar allt från förädling i hyvleri till omfattande handel med trävaror. Hos oss sker all förädlingen av trävaror ur kvalitativa och förstklassiga råvaror från hela Sverige.

Våra anläggningar är moderna och rationella vilket ger oss stor kapacitet att leverera det just Ni efterfrågar. All vår förädling sker alltid på våra kunders villkor. Vår flexibilitet och kunskap gör det möjligt för oss att leverera helt kundunika lösningar, både vad gäller produkt och förpackning.

Lär mer om vår produktion

Do it yourself

TimberProducts är specialiserade på smarta Do-it-yourself (DIY) lösningar.

I våra hyvellinjer han vi producera produkter för både inomhus- och utomhusbruk. Vi producerar paneler av olika slag, lister och mycket mer i våra fyra produktionslinjer. För oss är det inget problem att anpassa produkterna enligt önskemål. DIY-sortimentet tillverkas ofta i längderna 1,8 m, 2,1 m, 2,4 m och 3,0 m.

Private Brands

TimberProducts är specialiserade på private brands. Det innebär att produkterna vi producerar förpackas och märks enligt kundens önskemål. Det handlar ofta om att vi levererar förpackningar med kundens egna varumärkning, logotyp mm. På så sätt kan du som kund lägga produkterna direkt på hyllan och börja sälja.

Leverantörer