Vår personal är vår största styrka

Jobba hos oss

För oss på Fellessons är personalen vår viktigaste och största styrka. Vi arbetar ständigt med utveckling och ser till att vår personal har kunskapen som behövs för att ta hand om våra kunder på absolut bästa sätt. Även om det inte alltid finns en ledig tjänst är vi alltid intresserade av nya förmågor.

Välkommen med din intresseanmälan eller se våra lediga tjänster här nedan.

Lediga tjänster

Älskar du också att skapa i trä?

Till Fellessons InWood Projects söker vi nu en finsnickaren. Tjänsten är som klippt och skuren för dig som älskar trä som det levande material det är, med sina speciella egenskaper. Har du ett genuint intresse för att skapa, forma och tillverka kundanpassade specialsnickerier och inredningar? Då kanske just du är vår nästa medarbetare.

OM FELLESSONS INWOOD PROJECTS
Fellessons InWood Projects har sedan starten 1977 skapar inredningar och specialsnickerier för både offentlig och kommersiell miljö. Genom åren har verksamheten gått från det traditionella hantverket till en mer komplex och effektiv produktionsanläggning med den senaste tekniken. Kompetens och kvalitet är riktlinjerna som genomsyrar hela verksamheten, i ett nära samspel med kunden skapar vi miljöer för människor att vistas och trivas i.

I denna rekrytering samarbetar vid med Rebecca Moberg på Empleo, rebecca.moberg@empleo.se eller 0470-73 01 91, som gärna svarar på frågor och tar emot ansökningar.

Läs mer om tjänsten

Är trä och hyvellinjer din melodi?

Till Timber Products söker vi nu operatörer. Som Operatör arbetar du främst vid företagets produktionslinjer för vidareförädling av sågade trävaror. Du ansvarar för att klyva, kapa och förpacka trävaror främst för byggvaruhus på den europeiska marknaden.

Rollen ställer krav på stor ansvarskänsla och hög noggrannhet. Du ingår i ett kompetent produktionsteam om 25 medarbetare där alla verkar för ett gott samarbete och trevligt arbetsklimat.

I denna rekrytering samarbetar vid med Rebecca Moberg på Empleo, rebecca.moberg@empleo.se eller 0470-73 01 91, som gärna svarar på frågor och tar emot ansökningar.

Läs mer om tjänsten